A hely, ahol az igény találkozik az igénytelenséggel - Üröm új

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Szint 1
 

 
Nem csak mi hiányoljuk a közművelődési koncepció tervét, hanem a képviselőtestület is.
 
Azért, hogy legyen némi támpontunk munkásságával kapcsolatban, idézzük Üröm község önkormányzat Képviselő-testületének 85/2016. (V.25.) Kt. számú határozatának egy részletét:
 
1.)  Hiánya a beszámolónak, hogy pld. egyik sem tartalmaz még csak orientáló számszaki adatot sem arra vonatkozóan, hogy hányan jelentek meg ezeken a rendezvényeken, milyen volt a megjelentek véleménye, hangulata a rendezvényekről, s könyvtárt érintő tájékoztató nem tartalmazza a községi könyvtár könyvállományát, nem tartalmazza a beírt olvasók számát és nem tartalmazza a beszerzett könyvek számát évenkénti bontásban.
 
 
2.)  Mindenképpen szükségesnek tartja, hogy az új művelődési ház, illetve művelődési központ felépítése előtt még készüljön egy közművelődési koncepció, mely részletesen tartalmazza a majdan az új házra tervezhető programokat.
 
 
Papp Ákos válasza:
 
Nyílt levél a területileg illetékes Pszichiátriai Osztály vezetőjének! Tisztelt főorvos asszony/főorvos úr! Az ürömi Németh csaba folymatosan hazudozik, sajnos már kórosan. Az egyik ilyen hazugság , hogy a pályázatom ne szerepelt volna a napirenden. Szerepelt , csak zárt ülés volt. Az sem igaz, hogy ne lett volna még pályázó . 2 is volt, amelyből az egyik személy megjelent a testületi ülésen. A zárt ülés határozata pedig ismert. A közművelődési koncepcióról leírtam, hogy mikor célszerű elfogadni, sajnos a betegnek látható megértési -felfogási problémái vannak. Ugyancsak kóros a beteg tevékenysége ,amellyel még három év után sem vesz tudomást a 2014-es önkormányzati választási eredményről: hatalmas bukását nem veszi tudomásul és a javítóvizsga letétele helyett inkább agresszíven hisztizik egész nap. A beteg kóros hatalomvágyát csak növeli, hogy SZMK elnöki tisztségéből is levltották nyilvánvaló alkalmatlansága és alkoholizmusa miatt. Folyamatosan egy Lökkös Attila nevű személy strómanjaként dolgozik, szinte ész nélkül végrehajtja gazdája parancsait. Lökkös Ürömön és a környéken kamuprogramjairól lett közismert mint pl. az Anyósképző akadémia vagy a komatál.
 
Csak itt nálunk, Ürömön engedheti meg magának a művelődési ház igazgatója, hogy egy ilyen irományt kiadjon a kezei közül. Levele nem csak őt minősíti, hanem az egész önkormányzatot is.
 
A fentiek tükrében szerintem Papp Ákos alkalmatlan a művelődési ház igazgatói posztjának betöltésére.
 
 
Németh Csaba
 
 
 
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz