Ápr15 - Átlátható üröm

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Szint 1
2020.április.15
Nem verik nagydobra a bennünket érintő információkat
Közel két hete nem frissítette weboldalát az önkormányzat. Ellenben a körülöttünk lévő települések napi rendszerességgel adnak közre friss híreket.
Ürömön még az sem nyilvános, hogy az óvoda- és bölcsődevezetői állás betöltésére keresnek alkalmas embereket.

Ez valószínűleg azért van így, mert Laboda Gábor polgármesternek elsődlegesen nem a szakmai hozzáértés az első. Neki ennél sokkal fontosabb lehet az, hogy az utasításait gondolkodás nélkül elfogadják és végrehajtsák az általa kinevezett vezetők még akkor is, ha az ellentétes a rábízott intézmények, a gyerekek érdekeivel.
Mindkét pályázat 2020. április 01-jén került kiírásra és 2020. június 30-án bírálják el őket.
Jelenleg az intézményekről el lehet mondani, hogy teltházzal működnek, bővítésükről több ígéret is elhangzott az önkormányzat részéről a tavalyi választások előtt, mára azonban kiderült, hogy csak üres ígéretek voltak. Állami segítség nélkül a bővítésekre csekély esély mutatkozik a közeli jövőben.
A férőhelyekkel kapcsolatban legutóbb Csordásné Tőkés Katalin óvodavezető arról adott tájékoztatást, hogy a következő három évben nem is kell az óvodát bővíteni.
Laboda polgármester az óvoda bővítésére kijelölt telket (a volt orvosi rendelő) átminősítette, így az értékesítés előtt lehetővé tette, hogy egy többlakásos emeletes társasházat lehessen rá építeni.
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz