Jun10 - Üröm új

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Szint 1

Fontos, hogy őszig megépüljenek, és ünnepélyesen átadhassa Laboda polgármester a munkákat.
Ezért év elején sebtében döntöttek a munkálatokról, nem hagyva elég időt a tervezésre, a lakossági igényeket nem mérték fel, és nem kérték ki az emberek véleményét sem.

Ez meg is látszik a Dózsa György úti járdaépítésen is. A frissen elkészült járdát már most több helyen parkolónak használják, mivel az önkormányzat nem vette figyelembe, hogy az üzletek előtt rendszeresen a vevők vagy a szervízre váró autók parkolnak. Azért a járdán valahogy csak végig lehet menni a Lidl-től egészen a Bécsi út-i körforgalmig, viszont az út másik oldalára átjutni még mindig nagyon veszélyes feladat. Nagy kár, hogy a beígért okos zebrákat nem építik meg hozzá.
A másik elkapkodott beruházás a futópálya, ami nemsokára elkészül, igaz, kicsit rövidebb lesz, mint, ahogy az önkormányzat beígérte. A táborföldi játszótérnél nem megy tovább, mivel a településrészen élők jogosan felháborodtak a Gábor Áron sétány leszűkítésén, Laboda polgármester a tervezés előtt itt sem egyeztetett az emberekkel.
A futópálya két végéről lemaradt a parkoló, de nem ez a legnagyobb hiányosság. A pálya nagyobbik része az év jelentős részében, pl. télen már 16 óra után nem lesz használható, mivel nem terveztek napelemes világítást. A kietlen szántóföldi részhez biztonsági okok miatt nem ártana néhány darab kamerát felszerelni.
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz