Jun16 - Üröm új

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Szint 1
 

 
 
Abban az esetben, ha nem talál ilyen oldalt, akkor kérem, hogy az Ürömi Tükör közpénzen megjelenő közéleti lapjában a polgármesteri tájékoztató hitelességét fogadja fenntartással.
 
 

 
 
Szomorú és egyben elkeserítő, hogy Laboda polgármester a béka feneke alatti színvonalon mentegeti magát, és próbálja lejáratni azokat az emberek, akik kritizálni merik /nem sokan merik/. Az általa emlegetett „kertész” én vagyok, vagyis Németh Csaba. Én is írhatnám, mikor megemlítem, hogy olajos, vagy benzinkutas polgármester, de nem teszem.
 
 
Én a szabadidőm és a pénztárcám terhére próbálom tájékoztatni az embereket az aktuális közügyekről, sajnos, az igaz, hogy ezt nem tudom mindig megtenni elfogulatlanul. Laboda polgármester viszont havi 800.000,- forint fizetésért teszi ezt, és a hatalomért, ami nagyon fontos számára.
 
 
Talán nem is az a fontos, hogy mit írok én, és mit ír a polgármester, ennél sokkal fontosabb az, hogy hogyan érezzük magunkat Ürömön, mit tapasztalunk az utcán és a közintézményinkben. Köztereink minősége, zöldterületeink nagysága és gondozottsága lehet az irányadó. Lehet, hogy csak én gondolom azt, hogy szükség lenne egy színvonalas művelődési házra, gazdag programkínálattal.
 
 
Ürömön nem létezik a közügyeket képviselő közösség, az érdekek a kertkapuig terjednek. Amíg ez így van, addig Üröm vesztes helyzetben lesz.
 
 
Németh Csaba
 
 
 
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz