Jun26 - Üröm új

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Szint 1
2019.június.26
Vészelhárítási munkára nincs pénz.-döntött ma a képviselőtestület Laboda polgármester tanácsára.
Önkormányzati választási év révén 750 millió forintot szór el az önkormányzat különböző beruházásokra. Ennek ellenére nem jut pénz a Cigány-árok helyreállítására.
Pedig valószínűleg jó hangulatban voltak a képviselők, mivel Laboda polgármester kedvenc Ballantines whiskyje a testületi ülés kezdetéig elfogyott. Bizonyítja ezt a kukák mellett álló üres üveg.

A jókedv ellenére a felmerülő feladatokat nem fontossági sorrend alapján rangsorolják az önkormányzatban.
Hiába jelentette ki Laboda polgármester, hogy Ürömön 100 évben csak egyszer van nagy eső, ezt odafent nem vették elég komolyan, ezért a Cigány-árok ismét kiöntött. Most szerencsére nem lett nagy baj, csak az új futópályát és a sportparkot öntötte el a víz a környező házakat nem.
Mint már megírtuk, a Kosztyu Kft. illegálisan feltöltötte a patakmeder egy részét, leszűkítve annak keresztmetszetét. Ezért feltorlódik a csapadékvíz, és elönti a táborföldi lakópark egy részét.
Információink szerint a Kosztyu Kft. tulajdonosi köre jó barátságot ápol a település vezetésével, ezért nem kötelezik az általa épített medertorlasz elbontására és a meder kitakarítására. A kft. helyett inkább állami pályázati pénzből és közpénzből akarják a veszélyt megszüntetni, remélhetőleg valamikor nem a távoli jövőben.
Németh Csaba
 
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz