Jun5 - Üröm új

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Szint 1

A testi sértés száma 1 maradt, garázdaság száma 2 maradt, kábítószer-ügyek száma 0-ról 2-re emelkedett, lopások száma 18-ról 14-re csökkent, lakásbetörések száma 1-ről 3-ra emelkedett, a rongálások száma 1-ről 0-ra csökkent, a közterületen elkövetett bűncselekmények száma 9-ről 13-ra nőtt, jármű önkényes elvétele 1-re emelkedett. Orgazdasági bűncselekmény, rablás nem volt.
Könnyű sérüléses baleset 6, súlyos sérüléses 6, halálos kimenetelű baleset nem volt Ürömön. Az ittas vezetőkkel szemben kezdeményezett büntető eljárások száma 2017-hez viszonyítva 5-ről 7-re emelkedett.
Amit ígér a rendőrség 2019 évre:
A 2019. évben is kiemelt feladatunk a közterületi jelenlét, valamint ennek tükrében, az eredményességének fokozása, a személy- és vagyonbiztonság megfelelő szinten tartása, illetve annak javítása.
A körzeti megbízottak a településről ne kerüljenek elvezénylésre, hanem az illetékességi területén teljesítse a szolgálati feladatait. A bűnmegelőzéssel, bűncselekmények felderítésével, a közrendvédelmi-, közlekedésrendészeti- és igazgatásrendészeti munkák eredményességének fokozásával igyekezzen elérni, hogy az illetékességi területén állandó vagy ideiglenes jelleggel lakó állampolgárok biztonság érzete javuljon.
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz