Már 27 - Üröm új

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Szint 1

A pályázat célja volt a helyi termelők és élelmiszer-kiskereskedők részére a helyben történő értékesítés feltételeinek megteremtése és javítása, amely így erősíti a helyi gazdaságot, élénkül a település kereskedelme, bővülnek a település szolgáltatásai, a településen élők kevesebb utazással, kényelmesebben, szebb környezetben juthatnak hozzá egészséges, jó minőségű élelmiszerhez.

Régebben volt piacunk az óvodával szemben, amit a tér átalakításakor lebontottak. Helyette Laboda polgármester ígért egy újat, amiből a mai napig nem lett semmi.
Jó helye lenne a piacnak a Takarékpénztár előtti téren. Ürömön sokan rendelkeznek földterülettel, amelyen termelni lehetne zöldséget, gyümölcsöt. Jó kereset-kiegészítés lenne ez, főleg az idősebbek részére.
Laboda Gábor polgármester nagy hangsúlyt fektet a 60 év felettiek támogatására. Ez jól kitűnik az Ürömi Tükör újságból is. Szinte kivétel nélkül csak ezzel a korosztállyal szerepel egy fényképen. Jó lenne, ha segélyek osztása helyett munkalehetőséget is teremtene nekik.

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz