Már2 - Üröm új

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Szint 1

Ön súlyosan megszegte képviselői esküjét, mikor hazudott a képviselőtársainak a 2019. február 27-én 15.30 kor megtartott Környezetvédelmi és Településfejlesztési Bizottság ülésén a Stonemine bánya építési törmelékkel való feltöltésével kapcsolatban. Idézem Önt (videó 10. perc):”Annyit azért hozzá tennék, hogy minket a mai napig senki nem értesített, mint Üröm önkormányzatot. A településen működő önkormányzat nem tud semmit erről.”
Ezek után másnap, február 28-án Vidákovits Tibor alpolgármester közösségi oldalán Ön arról tájékoztatta hozzászólásában az ürömi embereket, hogy: ”hónapok óta foglalkozik a hivatal hatósági eljárás keretein belül az üggyel.”
Laboda Gábor polgármester a testületi ülésen elismerte, hogy ki lett függesztve a helyben szokásos módon. (testületi ülés videó 46 perc)
Ha Szalona László képviselő nem értesíti a többi képviselőt, akkor a testületi ülésen nem került volna tárgyalásra a bánya feltöltése.
Ön hazudott a képviselőtársainak és az ürömi embereknek is. Ön alkalmatlan a képviselői állás betöltésére.
Laboda Gábor polgármester tudott a bánya feltöltéséről, de nem tájékoztatta képviselőtársait és az ürömi embereket, tehát egyetértett a feltöltéssel. Ez megkérdőjelezi hitelességét és alkalmasságát állása betöltésére.
Megjegyzem, hogy Vidákovits Tibor alpolgármesterrel még külön szégyellhetik magukat azért, mert közösségi oldalakon megpróbálják lejáratni azokat az embereket, akik nem az Önök érdekeit tartják mindennél fontosabbnak.
Németh Csaba
A polgármester, az önkormányzati képviselő esküjének szövege
„Én, (eskütevő neve) becsületemre és lelkiismeretemre fogadom, hogy Magyarországhoz és annak Alaptörvényéhez hű leszek; jogszabályait megtartom és másokkal is megtartatom; (a tisztség megnevezése) tisztségemből eredő feladataimat a (megye vagy település vagy kerület) fejlődésének előmozdítása érdekében lelkiismeretesen teljesítem, tisztségemet a magyar nemzet javára gyakorlom.
(Az eskütevő meggyőződése szerint)
Isten engem úgy segéljen!”

Környezetvédelmi és Településfejlesztési bizottság ülés.
https://www.youtube.com/watch?v=vgopykH31dE&feature=youtu.be

Testületi ülés:
https://www.youtube.com/watch?v=aJ_-x52P4Pg&feature=youtu.be 
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz