Nov14 - Üröm új

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Szint 1
A valós igényeket a mai napig nem mérte fel senki, most sincs többek között közművelődési koncepció sem. A ház vezetése rendszerint nem készít éves beszámolót, vagy, ha mégis, akkor hiányos. Nem derül ki belőle, hogy egy év alatt mennyi néző vagy látogató fordult meg az épületben.
Az intézmény 2018. évi költségvetése 19 millió forint (nyári fesztivál nélkül). Ebből közel 7 millió forint a néptáncoktatás, 8 millió az igazgató (Papp Ákos) és a művelődésszervező fizetése. Kulturális programok szervezésére 1 millió forint jut,a maradékot felemészti a rezsi.
Erre az évre 300.000 forint bevétellel számol az igazgató (terembérlet).
Üröm igazából nem fejlődik, mivel a képviselőtestületnek nincs évekre előre megtervezett fejlesztési elképzelése, hiányoznak az alapok, nem készítenek tanulmányokat felméréseket. Döntéseiket nem készítik elő, nem vitatják meg. A testületi munkát segítőbizottságok nem dolgoznak, vagy, ha igen, akkor sebtében, fél óra alatt megszavaznak mindent, amit Laboda Gábor polgármester kér tőlük.
Ezért nincs a mai kornak megfelelő minőségű művelődési házunk. A ház külseje hűen tükrözi a benne folyó munka minőségét is.
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz