Nov18 - Üröm új

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Szint 1
A rossz vezető ahelyett, hogy részt venne a párbeszédben, megpróbálja hazugnak beállítani és lejáratni a más véleményen lévő embereket. Nem hallgat az ellenvéleményekre, magamellett csak simulékony és talpnyaló munkatársakat, barátokat tűr meg.Bármit megígér csak, hogy elérje a saját céljait, Ígéreteit nem tarja be, ráadásul bosszúálló természetű.
Az átlátható Ürömért oldalalán közzéteszem azokat az információkat, ami más szemszögből mutatja be az önkormányzat működését, mint ahogy az Ürömi Tükör oldalain olvashatóak. Ezek az információk bárki által leellenőrizhetőek, és az önkormányzaton számonkérhetőek. Valószínűleg a leírtakkal többen nem értenek egyet, ami egy közösségen belül rendben is van. Üröm fejlődéséhez elengedhetetlenül szükség van a vélemények és ellenvélemények ütköztetéséhez.
A most lévő rendszer rossz, amin változtatni kel. Nem helyes, hogy a polgármester és emberei által felügyelt közösségi oldalakon kizárják azokat a hozzászólókat, akiknek a véleménye nem egyezik az övéikkel.
Laboda Gábor polgármestert közösségi oldalán többször jelötem be ismerősnek nem jelöl vissza, vajon mitől fél ? Lehet, hogy attól, hogy valami negatív véleményt írnék neki, vagy esetleg kínos dologra kérdeznék rá? Nem lenne muszáj válaszolni neki.
Saját magát és az embereket is becsapja ha nem kap őszinte visszajelzést a munkájáról.
Mi pedig merjünk magunkhoz és másokhoz is őszintének lenni.
Németh Csaba
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz