Nov2 - Üröm új

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Szint 1

Csupán arról van szó, hogy a GFK piackutató cég rendszeresen felméri Európa vásárlóerejét, melynek célja, hogy összehasonlítást adjon az európai „gazdag” és „szegény” régiói között fennálló egyenlőtlenségekről. Ennek elsődleges célja: pontos és a lehető legrészletesebb adatokat közreadni a magyar lakosság vásárlóerejének területi megoszlásáról, mindazon cégek, szervezetek számára, amelyeknek a területi elemzések, illetve tervezés során erre szükségük lehet.(forrás: Wikipédia)
Laboda Gábor polgármester közzétette a közösségi oldalán ezt a cikket, azt a látszatot keltve, mintha az első helyezés az ő érdeme lenne. Félrevezeti a hírt lájkoló embereket, a dicsérő szavakat megköszöni a saját és az egész kollektíva (önkormányzat) nevében.
A félrevezetés, megtévesztés nem áll tőle messze, hiszen rendszeresen ezt teszi, mikor tájékoztatja az embereket az Ürömi Tükör oldalain.
Viszont nem lehet becsapni azokat az embereket, akik nyitott szemmel járnak településünkön. A jól gazdálkodás ellenkezőjét láthatják, kis telkeken ikerházak sokaságát. Mindent beépítenek, egyre nagyobb a zsúfoltság.
Mit érünk az első helyezéssel, mikor a gyerekeink az iskolában konténerekben tanulnak és az udvaron állnak sorba az ebédért, vagy az óvodában a törvény adta maximális létszámú csoportszobákban vannak összezsúfolva. Művelődési házunk romokban hever.
Gyalogosan közlekedni nehézkes, egy méter biciklis utunk sincs. Akkor lehetnénk büszkék, ha a legfejlettebb település is mi lehetnénk.
 
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz