Nyílt levél az ürömi művelődési ház vezetőjének - Üröm új

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Szint 1

A 2016.08.24-i testületi ülés előterjesztése között nem található meg az Ön pályázata. Viszont az kiderült, az igazgatói állásra az Ön pályázatán kívül a képviselőknek nem sikerült legalább még egy érvényes pályázatot beszerezni.
A 2017. január 25-i tervezett testületi ülés napirendi pontjai között szerepelt a javaslat Üröm község közművelődési koncepciójára. Az előadó művelődési ház vezetője lett volna. Véleményező pedig a Kulturális- és Sportbizottság, sajnos ez a mai napig nem történt meg.
Az átláthatóság érdekében, kérem, ossza meg velünk a következő évekre tervezett közművelődési elképzeléseit. Így mindenki számára világossá válhat, hogy mekkora épületet kell hosszú távra építeni, hogy alkalma legyen ezen feladat ellátására.
Kérdéseink:
Könyvtár:
-      mekkora helyiség szükséges a könyvtár részére
-      a következő években mekkora összeget kell új könyvekre fordítani, hogy az olvasói igényeket ki lehessen elégíteni.
Művelődési ház:
-      milyen nyári programokat tervez azoknak, akik nem tudnak elmenni nyaralni, szakkörök, táborok, előadások fiataloknak és az idősebb korosztálynak egyaránt.
-      milyen évközbeni / iskola időben/ programokat tervez a fiatalok és az idősebb korosztályoknak: rendszeres előadások, kiállítások, hangversenyek, szakkörök,
-      rendszeres, állandó programok, klubok, szakkörök, tanfolyamok
-      milyen együttműködésre számíthat a többi intézmény /iskola, óvoda, idősek klubja/   
-      év közbeni különböző konferenciák, versenyek /helyi, megyei, regionális, országos/ szervezésének tervét
A színvonalas programok megtartásakor mekkora épületre lenne szükség?
Évente mekkora anyagi forrásból tervezi lebonyolítani a programokat?
Válaszából egyértelműen kiderülhet mindenki számára, hogy mi szükséges egy sikeres programokat lebonyolítani tudó művelődési ház építéséhez és üzemeltetéséhez.
Várjuk szíves tájékoztatását az urom@gmail.hu emailcímre, amit közreadunk.
Köszönettel
Németh Csaba
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz