Oldal 24 - Üröm új

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Szint 1
 

 
Közösségi oldalán az ismerőseinek egy része nem is ürömi lakos. Ennek ellenére csak velük ismerteti a részletek mellőzésével a közvilágítás korszerűsítését. Bejegyzését csak az ismerősei láthatják, azt megosztani nem lehet.
 
Teljeskörű tájékoztatás nem ad, helyette csak a világítás fényerejéről kér véleményt. Arról, hogy mibe kerül, és milyen finanszírozási formák lehetségesek, egy szó sem esik. Valószínűleg nem véletlen, hiszen csak egy cégtől kért ajánlatot a korszerűsítési munkákról.
 
Az elképzeléssel egyetértünk, Környezetvédelmi szempontból is jó ötlet, viszont a kivitelezést, mivel a részletek nem nyilvánosak, aggályosnak tartjuk.
 
Mint már megírtuk, jelenleg 776 db világítótest van Ürömön, ezek cseréje megközelítőleg százmillió forintba kerülne. Ezt a korszerűsítést az önkormányzat saját erőből is meg tudná oldani, így már az első évtől jelentős megtakarítást lehetne elérni, és nem lenne kiszolgáltatva Üröm egy ismeretlen, frissen alakult cégnek. A befektetés 12 év helyett akár 6-7 év alatt is megtérülne.

 
fotó: facebook
 
 
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz